Imunitate și Energie

Supliment alimentar cu indulcitori – conține o sursă de fenilalanină

Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, inclusiv în timpul exercițiilor fizice intense și după acestea, la reducerea oboselii și extenuării.

De asemnea, contribuie la metabolismul energetic normal, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ precum și la regenerarea formei reduse a vitaminei E și la creșterea absorbției fierului, cu rol important în imunitate.
Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. De asemenea, contribuie la metabolismul normal al vitaminei A, care are un rol important în imunitate, precum și la metabolismul normal al carbohidratilor, acizilor grași, proteinelor și macronutrienților generatori de energie.

Acțiune

Solix Vitamina C 1000 plus Zinc este un produs complex fundamentat pe sinergia a doi factori
esențiali pentru imunitate și energie: vitamina C și zincul.

Vitamina C crește starea de energie și menține funcționarea corectă a sistemului imunitar, neutralizează efectele nocive ale radicalilor liberi din organism, ce apar ca urmare a proceselor naturale din organism, nutriției necorespunzătoare, poluării intense, radiațiilor UV, fumatului, consumului crescut de alcool etc. De asemenea, este singura substanță care poate transforma precolagenul în colagen (75% din piele este reprezentată de colagen), menținând sănătatea și elasticitatea pielii.
O carență de vitamina C poate determina scăderea rezistenței organismului la anumite procese inflamatorii, iar cum aceasta nu poate fi sintetizată de organismul uman, ea trebuie extrasă din alimentația zilnică și suplimente alimentare.
Zincul, mineral important al organismului uman, activează peste 200 de enzime din sistemul enzimatic, făcându-l să fie un real catalizator de vitalitate.

Această combinație este ideală pentru:

– Protecția imunitară în stările în care organismul are nevoie de sprijin;
– Menținerea imunitătii organismului la schimbările de mediu și expunerea la anumiți factori de stres: aerul condiționat, fumul de țigară, alcoolul;
– Perioadele cu efort psihic și fizic susținut, pentru ameliorarea stării de oboseală sau epuizare fizică și nervoasă;
– Combaterea carenței de vitamina C.

Utilizare

Dizolvați un comprimat efervescent în 200 ml apă.

Pentru adulți: 1 comprimat efervescent pe zi, după masă.
Pentru adolescenți peste 14 ani: jumătate de comprimat efervescent pe zi sau după sfatul specialistului.
Precauții: în insuficiența renală avansată.

Ingrediente

1 comprimat efervescent conține:

Compoziție Doză /1cpr %VNR* /1cpr
Vitamina C 1000 mg 1250
Zinc 10 mg 100

*Valoare Nutrițională de Referință conform Regulamentului (UE) 1169/2011.