despre noi

Soluții

Când vine vorba despre sănătate,
creăm şi căutăm ce e mai bun. Şi lucrăm cu cei mai buni.
Health Advisors oferă pacienților şi profesioniștilor din sănătate soluţii preventive și terapeutice inovative, patentate, în acord cu guideline-urile trasate de organismele de reglementare naționale și europene.
Choose Well

Health Advisors

Misiune – Viziune

Ne dorim să oferim oamenilor ceea ce de multe ori lipsește astăzi în efortul lor constant de ameliorare a calității vieții și anume garanția securității în administrare, precum și a calității unui produs farmaceutic, fie supliment nutritiv sau medicament.
În acest sens, ne străduim să impunem pe piața farmaceutică din România propriile branduri de produse, având permanent în vedere atât formule complexe, inovatoare și patentate, cât și colaborarea cu producători și furnizori de materii prime de renume din țară și dinafara ei.
De asemenea, urmărim acceptarea soluțiilor noastre în ariile terapeutice respective ca fiind corecte și optime atât de către pacienți, cât și de către comunitatea profesioniștilor din sănătate.

Parteneriate

Pentru Health Advisors, calitatea produselor – susținută de știință și tehnologie și validată prin studii clinice –  este garantată de dezvoltarea unor parteneriate stabile cu producători farmaceutici de renume din UE și dinafara ei.
Toți partenerii HA sunt certificați în ceea ce privește normele de calitate și standardele de producție (GMP – Good Manufacturing Practice).

0
DOCTORS
0
TREATMENTS
0
EMERGENCY CALLS
0
CASUALTIES

Dezvoltare

Soluții preventive și terapeutice complete și inovative.
Parteneriate cu producători de renume autohtoni și dinafara României

Promovare

Promovarea soluțiilor în cadrul comunității profesioniștilor din domeniul sănătății.
Dezvoltarea parteneriatelor cu asociatiile de pacienti.

Reprezentare

Activitati de promovare, regulatory si market access, reprezentare in relatia cu autoritatile de reglementare din domeniul farmaceutic.

Health for Life

hope lives
here

Curabitur aliquet quam.

orem ipsum dolor sit amet conse ctetur adip iscing elit.

Curabitur aliquet quam.

Curabitur aliquet quam.

about-bg-07