despre noi

Soluțiile

Când vine vorba despre sănătate, creăm şi căutăm ce e mai bun.

Şi lucrăm cu cei mai buni.

Health Advisors® oferă pacienților şi profesioniștilor din sănătate soluţii preventive și terapeutice inovative, patentate și validate de studii clinice, în acord cu regulamentele elaborate de organismele de reglementare naționale și europene.

Choose Well

Health Advisors

Misiune – Viziune

Ne dorim să oferim oamenilor ceea ce de multe ori lipsește astăzi în efortul lor constant de ameliorare a calității vieții, și anume garanția calității și a securității în administrarea unui produs farmaceutic – supliment alimentar sau medicament, la un preț corect.
În acest sens, ne străduim să impunem pe piața farmaceutică din România propriile brand-uri, având permanent în vedere formule complexe, inovatoare, patentate și validate de studii clinice.
Urmărim astfel recunoașterea soluțiilor noastre în ariile terapeutice în care suntem prezenți ca fiind optime și corecte, atât de către pacienți cât și de către comunitatea profesioniștilor în sănătate.

Parteneriate

Calitatea produselor Health Advisors® este garantată de colaborarea cu furnizori de materii prime și producători farmaceutici de renume din România, Spațiul Economic European și Elveția, dar și din afara Uniunii Europene.

Prezență

Soluții preventive și terapeutice complete și inovative, validate de studii clinice.

Parteneriate cu producători farmaceutici de renume autohtoni, din interiorul și dinafara UE.

Promovare

Promovarea soluțiilor în cadrul comunității profesioniștilor din domeniul sănătății.
Dezvoltarea parteneriatelor cu asociațiile de pacienți.

Reprezentare

Activități de promovare, regulatory și market access, reprezentare în relația cu autoritățile de reglementare din domeniul farmaceutic.

Colaboratori

Parteneri