Formulă complexă pentru frumusețea ta naturală

Gama Solix – Formule elvețiene complexe și concentrate de vitamine, minerale, antioxidanți și fibre (inulină), esențiale pentru imunitatea, vitalitatea și sănătatea întregii familii.

Descriere:
Produs ce conține o formulă complexă pentru frumusețea ta naturală, fundamentată pe sinergia dintre calciu, magneziu, zinc și vitaminele D și C, ce contribuie la menținerea echilibrului sistemului nervos și la sinteza normală a colagenului.
Aceste aspecte sunt deosebit de importante pentru un păr și o piele sănătoase și, în același timp, pentru funcționarea normală a oaselor, dinților și a vaselor de sânge.

Acțiune

Acțiune:
Calciul, Magneziul, Zincul sunt elemente indispensabile pentru sănătatea unghiilor și pentru structura de rezistență a dinților și a oaselor.
Vitaminele D și C sporesc absorbția mineralelor și microelementelor, crescând eficacitatea produsului, în același timp protejând celulele împotriva stresului oxidativ și a formării radicalilor liberi care accelerează procesul de îmbătrânire.

Beneficii

– Formularea de comprimat efervescent asigură biodisponibilitate crescută a principiilor active față de comprimatul normal (absorbție mult mai rapidă și în cantitate mai mare).
– Se asigură comoditate și complianță crescută în administrare prin posibilitatea de a încorpora o doză crescută de substanțe active per comprimat efervescent vs. o tabletă normală -> scade numărul de administrări / tablete administrate și crește intervalul de timp dintre acestea.
– Datorită formei efervescente produsul poate fi administrat cu ușurință persoanelor vârstnice sau cu probleme la deglutiție, evitându-se efortul la înghițire.
– Administrarea cu 200ml apă asigură aport suplimentar de lichide.
– Forma de prezentare de comprimat efervescent permite evitarea unor manifestări neplăcute ce apar în cazul administrării tabletelor obișnuite cu compoziție similară de carbonat de calciu (exces de gaz în stomac și constipație).

Utilizare

Adulți: 1-2 comprimat efervescent /zi, după masă

Forma de prezentare

Tub ce conține 20 comprimate efervescente, fără zahăr, cu gust de lămâie.

Pentru adolescenți peste 14 ani: 1 comprimat efervescent/ zi sau după sfatul specialistului.

Ingrediente

1 comprimat efervescent conține:

Compoziție Doză /1cpr %VNR* /1cpr Doză /2cpr %VNR* /2cpr
Calciu 250 mg 31 500 mg 62
Magneziu 100 mg 27 200 mg 54
Zinc 10 mg 100 20 mg 200
Vitamina C 100 mg 125 200 mg 250
Vitamina D3 6,7 µg 134 13,4 µg 268

*Valoare Nutrițională de Referință conform Regulamentului (UE) 1169/2011.

Fără zahăr, fără conservanți și fără sodiu(poate fi folosit și de persoanele cu diabet).