Îmbunătățirea și revitalizarea organismului

Formulă elvețiană complexă antioxidantă!
Supliment alimentar cu indulcitori – conține o sursă de fenilalanină

Solix ACE Zn + Se + Papaya conține cei mai eficace antioxidanți, care neutralizează radicalii liberi din organism, ce apar ca urmare a proceselor fiziologice ale organismului (respirația, digerarea alimentelor, neutralizarea alcoolului și a medicamentelor, transformarea grăsimilor în energie), a nutriției necorespunzătoare, poluării intense, radiațiilor UV, fumatului, consumului crescut de alcool etc.

Aceste vitamine, împreună cu mineralele de seleniu și zinc ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire celulară, la protecția și revitalizarea celulară a organismului, la îmbunătățirea sistemului imunitar.

Acțiune

Provitamina A (beta-caroten) – Contribuie la menținerea vederii normale și a sănătății membranelor mucoaselor și a pielii, precum și la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Vitamina C – Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la formarea colagenului pentru funcționarea normală a pielii, a gingiilor și a dinților. Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, regenerarea formei reduse a vitaminei E și reducerea oboselii și extenuării.

Vitamina E – Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Vitamina B9 – Contribuie la procesul de diviziune celulară, la buna funcționare a hematopoezei și a sistemului imunitar.

Zinc – Contribuie la metabolismul normal al vitaminei A și la menținerea sănătății pielii, unghiilor și părului. Contribuie la sinteza normală de ADN, a proteinelor, procesul de diviziune celulară și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Seleniu– Contribuie la menținerea sănătății părului și unghiilor, la funcționarea normală a sistemului imunitar și a glandei tiroide, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Este ideal pentru:

– Efectul antioxidant;
– Sănătatea pielii, unghiilor și a părului, asigurând protecția împotriva razelor ultraviolete ale
soarelui și creșterea rezistenței pielii la infecții sau la schimbările de mediu;
– Susținerea vederii.

Utilizare

Comprimatele efervescente se dizolvă într-un pahar cu apă (aproximativ 200 ml).
Pentru adulți și adolescenți: 1 comprimat efervescent pe zi.

Ingrediente

Compoziție Doză /1cpr %VNR* /1cpr
Extract de papaya 100 mg
Provitamina A (beta-caroten) 2000 µg 250
Vitamina C 180 mg 225
Vitamina E 10 mg 83
Vitamina B9 ( acid folic) 400 µg 200
Seleniu 30 µg 55

*Valoare Nutrițională de Referință conform Regulamentului (UE) 1169/2011.