Lansare SOLIX VITAMINA C 1000 + ZN x 10 comprimate. eff.

În luna iulie 2019 am lansat o nouă variantă de ambalare pentru produsul star al gamei noastre Solix – SOLIX VITAMINA C 1000+Zn x 10 comprimate efervescente.

Solix Vitamina C 1000 plus Zinc este un produs complex fundamentat pe sinergia a doi factori esențiali pentru imunitate și energie: vitamina C și zincul.

Vitamina C crește starea de energie și menține funcționarea corectă a sistemului imunitar, neutralizează efectele nocive ale radicalilor liberi din organism, ce apar ca urmare a proceselor naturale din organism, nutriției necorespunzãtoare, poluării intense, radiațiilor UV, fumatului, consumului crescut de alcool etc. De asemenea, este singura substanță care poate transforma precolagenul în colagen (75% din piele este reprezentatã de colagen), menținând sănătatea și elasticitatea pielii.

O carență de vitamina C poate determina scăderea rezistenței organismului la anumite procese inflamatorii, iar cum aceasta nu poate fi sintetizată de organismul uman, ea trebuie extrasă din alimentația zilnică și suplimente alimentare.

Zincul, mineral important al organismului uman, activează peste 200 de enzime din sistemul enzimatic, făcându-l să fie un real catalizator de vitalitate.

Această combinație este ideală pentru:

  • Protecția imunitară în stările în care organismul are nevoie de sprijin;
  • Menținerea imunității organismului la schimbările de mediu și expunerea la anumiți factori de stres: aerul condiționat, fumul de țigară, alcoolul;
  • Perioadele cu efort psihic și fizic susținut, pentru ameliorarea stării de oboseală sau epuizare fizică și nervoasă;
  • Combaterea carenței de vitamina C.

Utilizare:

Dizolvați un comprimat efervescent pe zi, după masă.

Pentru adulți: 1 comprimat efervescent pe zi, după masă.

Pentru adolescenți peste 14 ani: jumătate de comprimat efervescent pe zi după sfatul specialistului.

Cutie cu 10 comprimate efervescente