Articulații sănătoase și relaxare musculară

Formulă puternică și rapidă – Supliment Alimentar

Artro NEM Maxgel® este un produs bazat pe o inovație tehnologică unică patentată (folosită de o companie din USA, ESM Technologies, LLC, Carthage), prin care se extrage din membrana cojii de ou, complexul NEM®.

Caracteristici și acțiune

ARTRO NEM Maxgel® este un emulgel ce combină puterea rapidă de pătrundere a unui gel cu acțiunea prelungită a aplicării unei creme.
ARTRO NEM Maxgel® – formulă complex de emulgel bogat în componente cu acțiune puternică – susține fiziologic funcționarea normală a articulațiilor și are un efect relaxant asupra musculaturii masate.

Conține 5 ingrediente active ce acționează sinergic asupra zonelor dureroase:
Natural Eggshell Membrane (NEM®) este un ingredient natural patentat, cu acțiune dovedită prin numeroase studii recente. NEM este o sursă naturală de condroitină, acid hialuronic, colagen și alți glucozaminoglicani, esențiali pentru elasticitatea pielii și mobilitatea normală a articulațiilor.
Prin compoziția sa complexă, are acțiune condroprotectoare, stimulând refacerea fiziologică a articulațiilor și acțiune de susținere a structurilor colagenice din mușchi și piele.
Camfor, obținut din rășina unui arbore (Cinnamomum camphora), contribuie la dilatarea vaselor de sânge, mărind fluxul sanguin.
Cu ajutorul masajului, în momentul aplicării, reduce blocajul și senzația de rigiditate acumulată în structurile musculo-scheletice.
Mentol – prin evaporare, creează o senzație plăcută de răcorire, inhibând receptorii responsabili de durere. Aplicat pe piele, conduce la o reducere a presiunii și a senzației de durere.
Extract din flori de Arnică (Arnica montana) este un component tradițional pentru ameliorarea tensiunii musculare și a edemului (umflarea articulațiilor).
Contribuie și la reducerea vânătăilor.
Ulei esențial din frunze de eucalipt (Eucaliptus globulus) este util pentru efectul său aromaterapeutic.

Indicații

• În condițiile musculo-articulare ce au ca simptome dureri articulare, musculare și reumatismale, în contuzii ușoare, întinderi, entorse, luxații – pentru masaj.
• În cazul sportivilor poate fi utilizat pentru masajul articular și muscular în traumatisme ușoare, neînsoțite de răni.

Utilizare

• Se aplică de 2-3 ori pe zi, într-un strat fin, pe zona de disconfort. Se masează prin mișcări circulare.
Pentru îngrijirea completă a articulațiilor puteți utiliza, alături de ARTRO NEM Maxgel® produsul Artro NEM Caps®, produsele din gama ARTRO SWISS EFERVESCENT:
ARTRO SWISS EFERVESCENT® și ARTRO SWISS EFERVESCENT plus calciu 1000® – produse cu absorbție rapidă, pentru întărirea sistemului osteo-articular și controlul durerii, precum și Artro Drink Complex Colagen Forte de la Health Advisors – Expertul în condroprotecție.

Prezentare: cutie cu un tub a 70 ml emulgel, însoțit de un prospect.

Ingrediente

Conține 5 ingrediente active care acționează sinergic asupra zonelor dureroase:

Ingrediente active/ 100 ml.:

Camfor 3 g
Mentol 2 g
Natural Eggshell Membrane (NEM) 100 mg
Extract de arnică 50 mg
Ulei esențial de eucalipt 35 mg