Articulații puternice, fără durere

Supliment Alimentar – NU conține zahăr

Formulă elvețiană efervescentă și concentrată, cu absorbție rapidă, special gândită pentru menținerea sănătății, elasticității și flexibilității articulare odată cu înaintarea în vârstă sau cu suprasolicitarea articulară (de natură profesională, traumatisme osteo-articulare sau greutate corporală mare).

Acțiune

Forma de prezentare de comprimat efervescent asigură o creștere a absorbției ingredientelor produsului Artro Swiss Efervescent, deci o biodisponibilitate mai mare.
Glucozamina și condroitina sunt componente esențiale ale cartilajului articular și ale altor țesuturi conjunctive (oase, ligamente, tendoane) și contribuie la menținerea proprietăților mecanice și elastice ale acestora.
Glucozamina este un aminoglican prezent în mod natural în organism, ca precursor al acidului hialuronic și condroitinei.
Glucozamina ajută la formarea și repararea cartilajului, joacă un rol important în procesele fiziologice de la nivelul acestora și formează unitățile structurale ale celor mai importante componente ale lichidului sinovial și ale matricii cartilajului articular.
Condroitina este un component al cartilajelor, cu rol condroprotector (de protejare a articulațiilor) și are capacitatea de reconstrucție și inhibare a degradării acestora.
MSM reprezintă o sursă organică de sulf și participă la sinteza naturală a glucozaminei, colagenului și a
numeroși compuși sulfurați din țesutul conjunctiv.
Extractul de Ghimbir (Zingiber officinale) contribuie la creșterea energiei si vitalității organismului, precum și a rezistenței acestuia la oboseală.

Este ideal pentru:

– Persoanele în vârstă, care odată cu apariția semnelor de afectare articulară, necesită un aport suplimentar de factori pentru nutriția articulațiilor;
– Persoanele supuse unor activităti fizice zilnice grele, ce solicită intens articulațiile sau celor care practică sport de performantă;
– Persoanele supraponderale, cu risc de afectare a structurilor articulare și locomotorii;
– Recuperarea articulară, după anumite traumatisme sau intervenții.

Precauții

În tratamentul cu anticoagulante cumarinice, unde glucozamina poate crește efectul anticoagulant. Contraindicat persoanelor alergice la crustacee și celor cu fenilcetonurie.

Utilizare

Comprimatele efervescente se dizolvă într-un pahar cu apă (aproximativ 200 ml).
Pentru adulți: 1 – 2 comprimate efervescente / zi, pe o periodă de 2-3 luni (sau mai mult, la recomandarea consultantului de specialitate), urmată de o pauză de 2 luni.

Prezentare: Cutie cu 1 tub a 20 comprimate efervescente

Ingrediente

Doza optimă (2 comprimate efervescente) conține:

Glucozamină sulfat

1500 mg

Condroitină sulfat

1200 mg

MSM (metilsulfonilmetan) 600 mg
Extract de Zingiber officinale 40 mg