Un DUO pentru digestia ta corectă

10 comprimate masticabile + 15 capsule moi

Comprimatele masticabile conțin zahăr.

Digest Duo® susține digestia prin acțiunea celor două componente – comprimate masticabile (Digest Duo® Arsuri și Durere) și capsule moi (Digest Duo® Greață și Balonare) – care exercită acțiune complementară în direcția menținerii acidității normale la nivel gastro-intestinal și a funcționării normale a sistemului hepato-biliar.

Caracteristici

Digest Duo® este o combinație optimă de ingrediente active care susține sănătatea sistemului digestiv, în condițiile unui stil modern de alimentație, nu întotdeauna conform cu principiile alimentației raționale.
Cele două componente – comprimate masticabile și capsule moi- pot fi administrate împreună sau separat, în funcție de necesitate.

Digest DUO® Arsuri și Durere

Comprimate masticabile

Comprimatele masticabile (Digest Duo® Arsuri și Durere) – ajută la menținerea acidității gastrice normale și a confortului gastric.
Uleiul esențial de mentă contribuie la inhibarea contracțiilor musculatorii netede a tractului gastrointestinal și la secreția și eliminarea normală a bilei.

Carbonatul de Calciu și Carbonatul de Magneziu sunt compuși bazici. Aceștia neutralizează excesul de acid clorhidric din secreția gastrică, restabilesc ph-ul normal la nivelul stomacului, fără efecte de tip alcazoic și fără a determina creșterea ulterioară a secreției de acid gastric.

Digest DUO® Greață și Balonare

Capsule moi

Capsulele moi (Digest Duo® Greață și Balonare) – conțin un amestec de uleiuri esențiale care mențin buna funcționare a căilor digestive și asigură confortul gastric.

Ingredientele din Digest Duo® Greață și Balonare contribuie la secreția și funcționarea normală a bilei și favorizează digestia reducând spasmele biliare, producerea și eliminarea necontrolată de gaze intestinale și senzația de plenitudine gastrică.

Ingrediente

1 comprimat masticabil conține:

Carbonat de Calciu 490,87 mg
Carbonat de Magneziu greu 28,47 mg
Ulei esențial de mentă 1,30 mg

Ingrediente

1 capsulă moale conține:

Levomenol 32 mg
Alfa-pinen

13,6 mg

Mentonă 6 mg
Camfen 5 mg
Borneol 5 mg
Beta-pinen 3,4 mg
Eucaliptol 2 mg